Bip og Bot - billedbøger

Bip og Bot er to glade robotter fra planeten Blippelip, der opdager verden omkring dem på alverdens eventyr. Sammen oplever de underlige jordboer, strenge bibliotekarer, spændende mad og meget mere. 

Bedst af alt: Bip og Bot er altid glade for at tage dig med på turen.


En serie af små højtlæsningsbøger for børn i alderen 2-6 år, som inviterer med til at læse ord, genkende bogstaver og selvfølgelig snakke om, hvorfor alting er som det er. og hvorfor vi gør, som vi gør.


Bøgerne er primært rettet mod børn i Danmark og beskæftiger sig med begreber, koncepter, oplevelser og traditioner, som børnene støder på i deres daglige liv.


Copyright:

Bøgerne er skrevet, tegnet af Camilla Petersen, og udgivet af Snirkelspir Forlag.


Bip og Bot på Ferie

Bip og Bot har købt en lille afbudsrejse, og de skal besøge et spændende sted der hedder Jorden. På jorden møder de forskellige væsener, og se spændende ting og steder. men måske har jordboerne ikke helt samme ide om verden, som Bip og Bot har.


En fin lille højtlæsningsbog for børn i alderen 2-6 år, som inviterer med til at læse ord, genkende bogstaver og selvfølgelig snakke om, hvorfor alting er som det er. og hvorfor vi gør, som vi gør.

Bogen er primært rettet mod børn i Danmark og beskæftiger sig med begreber, koncepter, oplevelser og traditioner, som børnene støder på i deres daglige liv.


Bogen måler 21x21 cm. Den består af 18 sider med illustrationer på hver anden side. Den er sat med ink free.

Trykt i Danmark på klimavenligt Scandia 2000-papir.


Pris: 99,- + forsendelse (22,-)

Ved køb af 2 stk: 198,- (gratis forsendelse)


Bip og Bot på Ferie


De to robotter er på jorden igen. Denne gang er de landet i New York, som lyser så fint op, når man ser den fra rummet. Der er spændende mad og spændende væsener i New York, men det kan være svært at forstå, hvad der er normalt, når man sådan er turist langt væk hjemmefra.


En fin lille højtlæsningsbog for børn i alderen 2-6 år, som inviterer med til at læse ord, genkende bogstaver og selvfølgelig snakke om, hvorfor alting er som det er. og hvorfor vi gør, som vi gør.

Bogen er primært rettet mod børn i Danmark og beskæftiger sig med begreber, koncepter, oplevelser og traditioner, som børnene støder på i deres daglige liv


Bogen måler 21x21 cm. Den består af 22 sider med illustrationer på hver anden side. Den er sat med ink free.

Trykt i Danmark på klimavenligt Scandia 2000-papir med kacheret omslag.


Pris: 99,- + forsendelse (22,-)

Ved køb af 2 stk: 198,- (gratis forsendelse)


Buster - en tur i Parken


En lille historie til de mindste om Buster, som er en tur med mor i parken.Laver du opgaver for andre Camilla?

Jeg skriver og tegner selv, MEN jeg elsker at illustrere alle slags billedbøger, børnebøger og ungdomsromaner som får fantasien til at blomstre, men jeg er altid åben for en udfordring, så lad mig høre fra dig.Men hvad koster en illustration så?

- Det er simpelthen så svært at sige, men...


Jeg følger som udgangspunkt de anbefalede priser fra bl.a Billedkunstnernes Forbund.


I praksis vil det sige, at en enkel stregtegning ligger omkring 4-500,- og en lækker, farvelagt forside koster omkring 4-6000 inkl moms

Sat i søen - undervejs - projekter på vej...

BABA YAGA - verdens vildeste heks

Baba Yaga er uden tvivl en af de mest berømte hekse i verden. Hendes stålgebis, som hun spiser børn med, og hendes praktiske og fantastiske hytte med hønsefødder (et tidligt bud på et transportabelt Tiny Home?) har bidt sig fast i min hukommelse fra første øjeblik.

Genfortællingerne er mange, men her er én til.


 Bogen er en - forhåbentlig spændende - blanding af tekst og billeder, som børnene både kan læse med i og læse selv, afhængig af alder og niveau.


Det Magiske Æg

Askepot eventyr

Diverse Illustrationer